Stap 1 aanvraag levensverzekering Reaal: kort aanvraagformulier invullen

Dit korte formulier nog geen officiële aanvraag voor de overlijdensrisicoverzekering van Reaal. Je ontvangt hierna namelijk eerst per e-mail een officiële offerte. In de mail staat een uitgebreide uitleg en een link naar het uitgebreide online opdrachtformulier. Daarin kun je alle gegevens invullen die nodig zijn voor de aanvraag van je levensverzekering. Pas als je het opdrachtformulier verzendt, geef je ons opdracht om je overlijdensrisicoverzekering aan te vragen bij Reaal.

Aanvraagformulier overlijdensrisicoverzekering Reaal

Gegevens levensverzekering

  

Op een levensverzekering kunnen 1 of 2 personen verzekerd zijn.

   
   

Neem de premie over van een offerte of vergelijkingssite.

Verzekerde 1

   
   

Verzekerde 2

   
   

Aanvrager

De aanvrager is degene die dit formulier verzendt. In het uitgebreide opdrachtformulier kun je aangeven wie de levensverzekering afsluit. Dat is de zogenaamde verzekeringnemer.

   

* Whatsapp is alleen bedoeld voor status updates en om vragen te stellen. We gaan je niet lastig vallen met ongewenste berichten.

Als je op verzenden klikt, zit je nog nergens aan vast

Je ontvangt eerst een e-mail met de officiële offerte van de levensverzekering met een link naar het uitgebreide online opdrachtformulier. Pas als je dat opdrachtformulier verzendt, geef je ons opdracht om je levensverzekering aan te vragen bij Reaal.

Heb je twijfels, vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op. Onze ervaring is dat veel mensen nog ergens over twijfelen. En velen hebben ook een of meerdere vragen. Wij nemen je twijfels snel weg en beantwoorden direct je vragen.

Telefoon    Telefoon 040-2800793

Whatsapp   Whatsapp 06-22693212 *

* Je kunt ook gerust 's avonds of in het weekend een Whatsapp bericht sturen.

Waarom via Arvera je levensverzekering afsluiten?

 • Persoonlijke en deskundige hulp mogelijk via telefoon en Whatsapp
 • Meer dan 20 jaar ervaring sinds 1997
 • Lage afsluitkosten:
  • 1 levensverzekering: € 100 *
  • 2 levensverzekeringen: € 100 + € 80 = € 180 *
  • 3 levensverzekeringen: € 100 + € 80 + € 60 = € 240 *
 • Afsluitkosten achteraf betalen via iDeal
 • Geen maandelijkse kosten
 • Eenvoudig online traject
 • Snel geregeld

* De afsluitkosten betaal je per levensverzekering en niet per verzekerde persoon. Dus voor 1 levensverzekering met 2 verzekerde personen betaal je € 100.

Levensverzekering afsluiten voor maar € 100?

Je betaalt bij ons maar € 100 voor het afsluiten van een levensverzekering. Dat is veel minder dan bij anderen waar je € 150 of € 195 of zelfs meer betaalt. Onze lage afsluitkosten zijn mogelijk omdat Arvera geen grote organisatie is. En omdat wij verschillende kosten rekenen voor verschillende diensten. Wij bieden bijvoorbeeld geen gratis premievergelijking aan. Als jij zelf je levensverzekering hebt uitgezocht en je weet wat je wilt, dan betaal je ook alleen maar voor de aanvraag. Na het afsluiten betaal je bij ons geen maandelijkse kosten, zoals bij anderen wel eens voorkomt. Gratis overleg via telefoon of Whatsapp is altijd mogelijk.

Aanvraagprocedure levensverzekering Reaal

De levensverzekering van Reaal afsluiten via Arvera is voordelig en eenvoudig. Het aanvraagproces verloopt in duidelijke stappen. Je levensverzekering is snel geregeld. En je betaalt maar € 100 afsluitkosten.

 1. Online kort aanvraagformulier invullen.
 2. Offerte ontvangen via e-mail.
 3. Online uitgebreid opdrachtformulier invullen.
 4. Online gezondheidsverklaring invullen.
 5. Polis ontvangen via e-mail.
 6. Afsluitkosten betalen via iDeal.