Levensverzekeringen berekenen

Maak zelf berekeningen van levensverzekeringen. Zoals de premie van een levensverzekering. Of een indicatie van de benodigde overlijdensdekking op basis van de maximale hypotheek van je partner.

Premie levensverzekering berekenen

Met deze rekenmodule kun je zelf snel en eenvoudig varianten berekenen van levensverzekeringen. Dan weet je snel wat de verschillen in premies zijn bij verschillende overlijdensdekkingen, soorten overlijdensdekking en looptijden.

Premie levensverzekering berekenen

Benodigde overlijdensdekking berekenen

Je kunt zelf een indicatie van de overlijdensdekking berekenen, aan de hand van de maximale hypotheek op basis van het inkomen van je partner of van jezelf.

Overlijdensdekking berekenen

Financieel tekort na overlijden berekenen

Je kunt berekenen hoeveel jij of je partner tekort komen als nabestaande. Je krijgt meteen te zien hoe je dat tekort kunt opvangen met een levensverzekering. En hoeveel dat per maand kost aan premie.

Levensverzekering aanvragen

Je kunt een levensverzekering aanvragen als je al precies welke levensverzekering je wilt. Bijvoorbeeld omdat je ergens anders al een advies hebt gekregen. Of omdat je zelf al een premievergelijking hebt gemaakt, bijvoorbeeld bij Independer.

Je levensverzekering afsluiten is mogelijk voor € 100.

Levensverzekering aanvragen