Levensverzekering Callas

Callas biedt verzekeringsproducten onder eigen naam aan met een andere instantie als verzekeraar. Bij de levensverzekering van Callas is de verzekeraar sinds juni 2014 Credit Life International. Daarvoor was dat Erasmus, onderdeel is van Delta Lloyd. In september 2014 is Credit Life International opgegaan in de Duitse verzekeringsmaatschappijen Credit Life AG en Rheinland Versicherungsgruppe AG. Beide maken onderdeel uit van de Rheinland Versicherungsgruppe. In juni 2016 is bekend geworden dat Callas is overgenomen door Rheinland Versicherungsgruppe. Dit familiebedrijf is een van de oudste Duitse verzekeraars en werd in 1880 opgericht.

Logo Callas

Levensverzekering Callas aanvragen

Levensverzekering Callas afsluiten voor € 100

Je kunt de levensverzekering van Callas via mij afsluiten voor een eenmalige vergoeding van € 100. Dit is een overlijdensrisicoverzekering, die een eenmalig bedrag uitkeert na overlijden van de verzekerde vóór de einddatum. Er wordt geen bedrag uitgekeerd op de einddatum.

Productnaam levensverzekering Callas

  • Overlijdensrisicoverzekering

Belangrijke kenmerken overlijdensrisicoverzekering Callas

  • Minimale overlijdensdekking € 25.000
  • Maximale overlijdensdekking € 500.000
  • Minimale looptijd 10 jaar
  • Maximale looptijd 35 jaar
  • Maximale beginleeftijd 65 jaar
  • Maximale eindleeftijd 75 jaar
  • Geen en-bloc clausule
  • Keuringsgrens € 500.000 (tot 50 jaar)

Bron: website Callas

Nieuws over Callas

Dit is het nieuws over de levensverzekering van Callas

Callas verlaagt premie levensverzekering

6 april 2017 - Verzekeraar Callas verlaagt per 1 april 2017 de premie voor de levensverzekering. De verlaging kan oplopen tot 10%. Bij overlijdensdekkingen tot € 200.000 is de daling het grootst.

Callas overgenomen door Duitse verzekeraar

9 juni 2016 - Verzekeraar Callas is overgenomen door de Duitse verzekeraar RheinLand Versicherungsgruppe. Dit familiebedrijf is een van de oudste Duitse verzekeraars en werd in 1880 opgericht. Callas werkt sinds 2011 al samen met Credit Life International, een dochter van RheinLand Versicherungsgruppe.

Callas introduceert digitaal aanvragen levensverzekering

5 november 2014 - Aanbieder Callas biedt voortaan de mogelijkheid om een levensverzekering volledig digitaal aan te vragen. Een handtekening is niet meer nodig. De gezondheidsverklaring kan door de verzekerde online ingevuld worden. Als de levensverzekering akkoord is, wordt meteen de polis gemaild naar de adviseur.

Callas introduceert nieuwe levensverzekering

19 juni 2014 - Aanbieder Callas heeft een nieuwe levensverzekering geïntroduceerd. Deze levensverzekering heeft een een nieuwe verzekeraar: Credit Life International N.V. Voorheen was dat Erasmus.