Over­lijdens­risico­verzekering Callas

Logo CallasCallas biedt verzekeringsproducten onder eigen naam aan met een andere instantie als verzekeraar. Bij de levensverzekering van Callas is de verzekeraar sinds juni 2014 Credit Life International. Daarvoor was dat Erasmus, onderdeel is van Delta Lloyd. In september 2014 is Credit Life International opgegaan in de Duitse verzekeringsmaatschappijen Credit Life AG en Rheinland Versicherungs AG. Beide maken onderdeel uit van de Rheinland Versicherungs­gruppe. In juni 2016 is bekend geworden dat Callas is overgenomen door Rheinland Versicherungs­gruppe. Dit familiebedrijf is een van de oudste Duitse verzekeraars en werd in 1880 opgericht.

Wil jij de over­lijdens­risico­verzekering van Callas aanvragen?

Je kunt je over­lijdens­risico­verzekering van Callas eenvoudig en voordelig afsluiten via Arvera. Wij zijn al sinds 1997 tussenpersoon. Dus al meer dan 20 jaar. Je kunt gratis en vrijblijvend onze online aanvraagmodule gebruiken.

Met onze online aanvraagmodule kun je dit zelf doen:

 • Premie berekenen.
 • Offerte maken en bekijken.
 • Offerte mailen naar jezelf met de voorwaarden.
 • Over­lijdens­risico­verzekering aanvragen.

Daarna kun je online de gezondheids­verklaring van Callas invullen.

Voor het afsluiten betaal je aan Arvera:

 • Eenmalig € 100 achteraf na acceptatie en ontvangst van de polis.
 • Geen doorlopende kosten.

Hulp via telefoon of Whatsapp is altijd mogelijk.

Als je op de knop klikt, kom je meteen in stap 7 van de aanvraagmodule terecht en kun je de premie berekenen. Daarna kun je in stap 8 de offerte bekijken en mailen naar jezelf. Als je weet wat je wilt kun je daarna in stap 10 je over­lijdens­risico­verzekering aanvragen.

Heb je twijfels, vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op. Onze ervaring is dat veel mensen nog ergens over twijfelen en een of meerdere vragen hebben. Wij nemen je twijfels snel weg en beantwoorden direct je vragen.

Telefoon    Telefoon 040-2800793

Whatsapp   Whatsapp 06-22693212 *

* Je kunt ook gerust 's avonds of in het weekend een Whatsapp bericht sturen.

Productnaam levensverzekering Callas

 • Overlijdensrisicoverzekering

Belangrijke kenmerken overlijdensrisicoverzekering Callas

 • Minimale overlijdensdekking € 25.000
 • Maximale overlijdensdekking € 500.000
 • Minimale looptijd 10 jaar
 • Maximale looptijd 35 jaar
 • Maximale beginleeftijd 65 jaar
 • Maximale eindleeftijd 75 jaar
 • Geen en-bloc clausule
 • Keuringsgrens € 500.000 (tot 50 jaar)

Bron: website Callas

Voorwaarden over­lijdens­risico­verzekering Callas

Je kunt de voorwaarden van de over­lijdens­risico­verzekering van Callas vinden in onze online aanvraagmodule. In stap 7 kun je de premie berekenen. In stap 8 kun je de offerte bekijken en naar jezelf mailen met de officiële voorwaarden. Vervolgens kun je in stap 10 de over­lijdens­risico­verzekering aanvragen.

Als je op de knop klikt, kom je meteen in stap 7 van de aanvraagmodule terecht en kun je de premie berekenen. Daarna kun je in stap 8 de offerte bekijken en mailen naar jezelf. Als je weet wat je wilt kun je daarna in stap 10 je over­lijdens­risico­verzekering aanvragen.

Nieuws over Callas

Dit is het nieuws over de levensverzekering van Callas

Callas verlaagt premie levensverzekering

6 april 2017 - Verzekeraar Callas verlaagt per 1 april 2017 de premie voor de levensverzekering. De verlaging kan oplopen tot 10%. Bij overlijdensdekkingen tot € 200.000 is de daling het grootst.

Callas overgenomen door Duitse verzekeraar

9 juni 2016 - Verzekeraar Callas is overgenomen door de Duitse verzekeraar RheinLand Versicherungsgruppe. Dit familiebedrijf is een van de oudste Duitse verzekeraars en werd in 1880 opgericht. Callas werkt sinds 2011 al samen met Credit Life International, een dochter van RheinLand Versicherungsgruppe.

Callas introduceert digitaal aanvragen levensverzekering

5 november 2014 - Aanbieder Callas biedt voortaan de mogelijkheid om een levensverzekering volledig digitaal aan te vragen. Een handtekening is niet meer nodig. De gezondheidsverklaring kan door de verzekerde online ingevuld worden. Als de levensverzekering akkoord is, wordt meteen de polis gemaild naar de adviseur.

Callas introduceert nieuwe levensverzekering

19 juni 2014 - Aanbieder Callas heeft een nieuwe levensverzekering geïntroduceerd. Deze levensverzekering heeft een een nieuwe verzekeraar: Credit Life International N.V. Voorheen was dat Erasmus.