Over­lijdens­risico­verzekering Klaverblad

Logo Klaverblad Klaverblad Verzekeringen is een coöperatie die bestaat uit verschillende onderdelen waaronder twee verzekeringsmaatschappijen, Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. en Klaverblad Levensverzekering N.V. Alle personen en bedrijven die een verzekering bij een van de verzekerings­maatschappijen afsluiten, worden lid van de Coöperatie. Dat is overigens niet verplicht. De historie van Klaverblad gaat terug tot 1850. Notaris Montijn in Oudewater begon toen met de Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij voor roerende goederen van enkel Landbouwers en Veehouders onderling. In de loop der jaren ging Montijn samenwerken met drie andere maatschappijen. Als logo kozen ze een klavertjevier. Hieruit is de naam Klaverblad Verzekeringen ontstaan.

Wat is een over­lijdens­risico­verzekering?

De over­lijdens­risico­verzekering is een soort levensverzekering die uitkeert als de verzekerde overlijdt voor de einddatum. Er is een einddatum dus ze noemen deze levensverzekering ook wel de tijdelijke over­lijdens­risico­verzekering. Andere benamingen zijn overlijdensverzekering, risicoverzekering en ORV.

Productnamen over­lijdens­risico­verzekering Klaverblad

 • Klaverblad over­lijdens­risico­verzekering

Belangrijke kenmerken Klaverblad over­lijdens­risico­verzekering

 • Maximale beginleeftijd 65 jaar
 • Maximale eindleeftijd 75 jaar
 • Minimale looptijd 5 jaar
 • Looptijd alleen in hele jaren
 • Minimum verzekerd bedrag € 5.000
 • Maximum verzekerd bedrag € 1.500.000
 • Keuze met of zonder premievrije waarde *
 • Speciaal tarief voor niet-rokers

* Bij de variant met premievrije waarde kan de levensverzekering zonder premie worden voortgezet met een lagere overlijdensdekking. Als de opgebouwde waarde op dat moment voldoende is. Dat is dus een alternatief voor het volledig stopzetten van de levensverzekering. Bij de variant met premievrije waarde is de premie hoger.

Keuringsgrens Klaverblad over­lijdens­risico­verzekering

Overlijdensdekking Beoordeling gezondheid
Tot € 300.000 Gezondheidsverklaring
Van € 300.001 tot € 500.000 Huisartsenkeuring
Vanaf € 500.001 Internistenkeuring

Bron: website Klaverblad. Je kunt geen rechten ontlenen aan bovenstaande kenmerken. Lees altijd de voorwaarden voordat je een over­lijdens­risico­verzekering afsluit. Op onze website kun je zelf de premie berekenen en daarna een offerte naar jezelf mailen met de officiële voorwaarden in de bijlage.

Zelf eenvoudig en voordelig de over­lijdens­risico­verzekering van Klaverblad aanvragen met € 100 afsluitkosten

Via onze website kun je zelf eenvoudig en voordelig de over­lijdens­risico­verzekering van Klaverblad afsluiten. Je kunt eerst zelf online de premie berekenen. Daarna kun je de offerte naar jezelf mailen met de officiële voorwaarden als bijlage. Vervolgens kun je de over­lijdens­risico­verzekering van Klaverblad zelf online aanvragen. Bij ons betaal je voor het afsluiten € 100 en dat is minder dan bij andere aanbieders.

Als je op de knop drukt, kun je zelf eerst de premie berekenen en de offerte naar jezelf mailen met de officiële voorwaarden als bijlage. Daarna kun je zelf de over­lijdens­risico­verzekering online aanvragen.

Waarom via Arvera je over­lijdens­risico­verzekering afsluiten?

 • Je kunt zelf eenvoudig online de premie berekenen en de offerte naar jezelf mailen.
 • Je kunt persoonlijke en deskundige hulp krijgen via telefoon en Whatsapp.
 • Je sluit je ORV af via een tussenpersoon die al meer dan 20 jaar bestaat sinds 1997.
 • Je over­lijdens­risico­verzekering is goed en snel geregeld zoals blijkt uit de reviews.
 • Je kunt meer over­lijdens­risico­verzekeringen berekenen en vergelijken en je betaalt minder afsluitkosten dan bij andere aanbieders.

Bij Arvera betaal je minder afsluitkosten

Bij Arvera betaal je minder afsluitkosten voor het aanvragen van je over­lijdens­risico­verzekering dan bij andere aanbieders. In deze grafiek zie je de afsluitkosten van de 5 belangrijkste websites waar je over­lijdens­risico­verzekeringen kunt afsluiten.

Grafiek vergelijking afsluitkosten

Bij Arvera kun je meer over­lijdens­risico­verzekeringen berekenen en vergelijken

Bij Arvera kun je van meer over­lijdens­risico­verzekeringen de premie berekenen dan bij andere aanbieders. In deze grafiek zie je hoeveel resultaten je krijgt te zien op de 5 belangrijkste websites waar je over­lijdens­risico­verzekeringen kunt afsluiten.

Grafiek vergelijking resultaten productvergelijking

De vergelijking is gebaseerd op deze gegevens:

 • Over­lijdens­risico­verzekering 1 verzekerde leeftijd 30 jaar.
 • Overlijdensdekking € 200.000 annuïtair dalend 4% looptijd 20 jaar.

Als je op de knop drukt, kun je zelf eerst de premie berekenen en de offerte naar jezelf mailen met de officiële voorwaarden als bijlage. Daarna kun je zelf de over­lijdens­risico­verzekering online aanvragen.

Heb je vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op. Onze ervaring is dat veel mensen nog ergens over twijfelen en een of meerdere vragen hebben. Wij nemen je twijfels snel weg en beantwoorden direct je vragen.

Telefoon    Telefoon 040-2800793

Whatsapp   Whatsapp 06-22693212 *

* Je kunt ook gerust 's avonds of in het weekend een Whatsapp bericht sturen.