Levensverzekering Reaal

Reaal is een onderdeel van de Reaal Group, een van de drie grootste verzekeraars in Europa. Deze verzekeraar bestaat al sinds 1904, met verschillende bedrijfsnamen. Van 1990 tot 1996 wordt de naam Reaal gebruikt. Van 1996 tot 2004 heet de verzekeraar Hooge Huys. Vanaf 2004 wordt de naam Reaal weer gebruikt. Reaal N.V. heet vanaf 1 juli 2014 VIVAT, dat sinds 26 juli 2015 onderdeel is van de Chinese verzekeraar Anbang Insurance Group. Anbang heeft 30.0000 medewerkers en 20 miljoen klanten. Het merk Reaal blijft bestaan voor verzekeringen, zoals levensverzekeringen.

Logo Reaal

Levensverzekering = overlijdensrisicoverzekering

Levensverzekering is een verzamelnaam voor verzekeringen die een bedrag uitkeren bij overlijden voor de einddatum of bij in leven zijn op de einddatum. De levensverzekering van Reaal is een zogenaamde overlijdensrisicoverzekering, afgekort ORV. Andere benamingen daarvoor zijn overlijdensverzekering of risicoverzekering. De overlijdensrisicoverzekering keert uit als de verzekerde overlijdt voor de einddatum. Er is dus altijd een einddatum en daarom noemt men deze soort levensverzekering ook wel een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering.

Productnaam levensverzekering Reaal

 • Reaal overlijdensrisicoverzekering

Belangrijke kenmerken Reaal levensverzekering

 • Korting voor niet-rokers
 • Korting voor niet-rokers wordt ook toegepast tijdens de looptijd, als je 2 jaar niet gerookt hebt
 • Maximale looptijd 50 jaar
 • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid mee te verzekeren
 • Speciaal tarief voor ondernemers met mogelijkheid van meeverzekeren arbeidsongeschiktheidsrente
 • Kinderdekking: u kunt een kind meeverzekeren voor € 5.000
 • Keuringsgrens € 500.000
 • Acceptatiegraad van 99%
 • Voordelige premie voor rokers

Bron: website en nieuwsbrief Reaal. Je kunt geen rechten ontlenen aan bovenstaande kenmerken.

Wil jij een levensverzekering van Reaal afsluiten?

De levensverzekering van Reaal afsluiten via Arvera is voordelig en eenvoudig. Het aanvraagproces verloopt in duidelijke stappen. Je levensverzekering is snel geregeld. En je betaalt maar € 100 afsluitkosten.

 1. Online kort aanvraagformulier invullen
 2. Offerte ontvangen via e-mail
 3. Online uitgebreid opdrachtformulier invullen
 4. Online gezondheidsverklaring invullen
 5. Polis ontvangen via e-mail
 6. Afsluitkosten betalen via iDeal

Heb je twijfels, vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op. Onze ervaring is dat veel mensen nog ergens over twijfelen. En velen hebben ook een of meerdere vragen. Wij nemen je twijfels snel weg en beantwoorden direct je vragen.

Telefoon    Telefoon 040-2800793

Whatsapp   Whatsapp 06-22693212 *

* Je kunt ook gerust 's avonds of in het weekend een Whatsapp bericht sturen.

Waarom via Arvera je levensverzekering afsluiten?

 • Persoonlijke en deskundige hulp mogelijk via telefoon en Whatsapp
 • Meer dan 20 jaar ervaring sinds 1997
 • Lage afsluitkosten:
  • 1 levensverzekering: € 100 *
  • 2 levensverzekeringen: € 100 + € = € 180 *
  • 3 levensverzekeringen: € 100 + € + € = € 240 *
 • Afsluitkosten achteraf betalen via iDeal
 • Geen maandelijkse kosten
 • Eenvoudig online traject
 • Snel geregeld

* De afsluitkosten betaal je per levensverzekering en niet per verzekerde persoon. Dus voor 1 levensverzekering met 2 verzekerde personen betaal je € 100.

Levensverzekering afsluiten voor maar € 100?

Je betaalt bij ons maar € 100 voor het afsluiten van een levensverzekering. Dat is veel minder dan bij anderen waar je € 150 of € 195 of zelfs meer betaalt. Onze lage afsluitkosten zijn mogelijk omdat Arvera geen grote organisatie is. En omdat wij verschillende kosten rekenen voor verschillende diensten. Wij bieden bijvoorbeeld geen gratis premievergelijking aan. Als jij zelf je levensverzekering hebt uitgezocht en je weet wat je wilt, dan betaal je ook alleen maar voor de aanvraag. Na het afsluiten betaal je bij ons geen maandelijkse kosten, zoals bij anderen wel eens voorkomt. Gratis overleg via telefoon of Whatsapp is altijd mogelijk.

Nieuws over Reaal

Dit is het nieuws over de levensverzekering van Reaal. Het laatste nieuws staat bovenaan.

Reaal verlaagt premie levensverzekering

16 april 2018 - Verzekeraar Reaal verlaagt de premie voor hun overlijdensrisicoverzekering. Volgens Reaal hebben ze in 90% van de gevallen de premie verlaagd. De verlaging kan oplopen tot 40%.

Reaal wijzigt premiebetalingduur levensverzekering

15 augustus 2016 - Verzekeraar Reaal wijzigt de premiebetalingsduur bij levensverzekeringen met een dalende overlijdensdekking. De reden daarvoor is dat ze op die manier een lagere maandpremie kunnen aanbieden. Voor die tijd betaalde je de laatste jaren geen premie meer bij een dalende levensverzekering. Bij een looptijd van 30 jaar was de premiebetalingsduur 25 jaar.

Reaal vernieuwt voorwaarden voorlopige dekking

22 februari 2016 - Verzekeraar Reaal vernieuwt de voorwaarden voor de voorlopige dekking van de levensverzekering. Deze gaat voortaan automatisch in nadat je de gezondheidsverklaring hebt ingevuld. De voorlopige dekking geldt tot de ingangsdatum van je levensverzekering. Die periode is standaard maximaal 60 dagen. Als je levensverzekering gekoppeld is aan je hypotheek dan is de periode maximaal 6 maanden.

Reaal verlaagt premies levensverzekeringen

03 september 2015 - Aanbieder Reaal verlaagt de premies voor de levensverzekering. Vooral als je 40 jaar of ouder bent profiteer je van een verlaging tot 15%. Overigens kan de premie bij leeftijden hoger uitvallen. Meer info over Reaal

Reaal biedt online levensverzekering aan

11 maart 2015 - Bij aanbieder Reaal kun je vanaf 16 maart zelf online een levensverzekering afsluiten. Je hoeft dan niet meer via een tussenpersoon of adviseur de levensverzekering aan te vragen. Reaal geeft geen advies. Je betaalt voor het afsluiten € 95 aan Reaal *.

* Via mij kun je de levensverzekering van Reaal aanvragen voor € 75. Je betaalt dan niets aan Reaal.

Reaal verhoogt keuringsgrens levensverzekering

19 juni 2014 - Aanbieder Reaal heeft de keuringsgrens voor een levensverzekering gewijzigd. Voortaan is tot een verzekerd bedrag van € 500.000 in eerste instantie geen keuring meer nodig. Een gezondheidsverklaring is voldoende. Eerst was die grens € 300.000.

Reaal verlaagt premies voor levensverzekeringen

11 juli 2013 - Verzekeraar Reaal verlaagt de premies voor levensverzekeringen. De premieverlaging geldt alleen voor nieuwe levensverzekeringen. Bovendien gaan alleen niet-rokers een lagere premie betalen. De verlaging is gemiddeld 10%.