Over­lijdens­risico­verzekering Scildon

Logo ScildonSinds 1 juli 2017 is Scildon de nieuwe naam van verzekeraar Legal & General Nederland Levensverzekering Maatschappij N.V., die sinds 1984 actief was in Nederland en in 2012 voor de tiende keer uitgeroepen was tot beste levensverzekeraar van Nederland. Het moederbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Legal & General Group Plc, heeft de aandelen van Legal & General Nederland in april 2017 verkocht aan Chesnara Holdings B.V. Chesnara is een Brits verzekeringsbedrijf dat opgericht is in 2004 en actief is in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara heeft ruim 1 miljoen klanten.

Wil jij de over­lijdens­risico­verzekering van Scildon aanvragen?

Je kunt je over­lijdens­risico­verzekering van Scildon eenvoudig en voordelig afsluiten via Arvera. Je kunt gratis de premie berekenen en een offerte met de officiële voorwaarden naar jezelf mailen.

Heb je vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op. Onze ervaring is dat veel mensen nog ergens over twijfelen en een of meerdere vragen hebben. Wij nemen je twijfels snel weg en beantwoorden direct je vragen.

Telefoon    Telefoon 040-2800793

Whatsapp   Whatsapp 06-22693212 *

* Je kunt ook gerust 's avonds of in het weekend een Whatsapp bericht sturen.

Productnamen over­lijdens­risico­verzekering Scildon

 • Lifestyle over­lijdens­risico­verzekering
 • Hypotheek over­lijdens­risico­verzekering (Hypotheek ORV)

Belangrijke kenmerken Lifestyle over­lijdens­risico­verzekering

 • Maximale overlijdensdekking € 10.000.000
 • Geen en-bloc clausule dus gegarandeerde premie tijdens de looptijd
 • Keuringsgrens € 750.000 (tot 50 jaar)
 • Je kunt premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid mee verzekeren

Belangrijke kenmerken Hypotheek over­lijdens­risico­verzekering (Hypotheek ORV)

 • Je aanvraag wordt direct geaccepteerd en je ontvangt meteen de polis als je aan de voorwaarden voldoet.
 • Minimale overlijdensdekking € 50.000
 • Maximale overlijdensdekking € 350.000
 • Geen en-bloc clausule dus gegarandeerde premie tijdens de looptijd
 • Met of zonder verpanding aan je hypotheek
 • 1 of 2 verzekerden.
 • Minimum looptijd 2 jaar
 • Maximale looptijd 35 jaar

Belangrijke voorwaarden Hypotheek over­lijdens­risico­verzekering (Hypotheek ORV)

 • Je sluit een hypotheek af voor de koop van een huis of appartement.
 • Je bent tussen 18 en 46 jaar oud.
 • Je bent volledig in staat om te werken en je bent de afgelopen 2 jaar niet meer dan 4 weken achter elkaar ziek geweest.
 • Je hebt de afgelopen 5 jaar geen medische behandeling of advies of onderzoek gehad voor bepaalde aandoeningen.
 • Je hebt de afgelopen 2 jaar geen medische behandeling of advies of onderzoek gehad voor bepaalde andere aandoeningen.
 • Je hebt de overlijdensrisicoverzekering nodig voor de hypotheek die je afsluit voor een huis dat je koopt.
 • Je hebt geen andere overlijdensrisicoverzekering bij Scildon.

Neem contact met ons op als je alle kenmerken en voorwaarden van de Hypotheek overlijdensrisicoverzekering (Hypotheek ORV) wilt weten.

Bron: website Scildon. Je kunt geen rechten ontlenen aan bovenstaande kenmerken. Lees altijd de voorwaarden voordat je een over­lijdens­risico­verzekering afsluit. Op onze website kun je zelf de premie berekenen en daarna een offerte naar jezelf mailen met de officiële voorwaarden in de bijlage.

Voorwaarden over­lijdens­risico­verzekering Scildon

Je kunt de voorwaarden van de over­lijdens­risico­verzekering van Scildon naar jezelf mailen. Nadat je de premie hebt berekend kun je de offerte naar jezelf mailen. De voorwaarden vind je in de bijlage bij de offerte.

Wat is een over­lijdens­risico­verzekering?

De over­lijdens­risico­verzekering is een soort levensverzekering die uitkeert als de verzekerde overlijdt voor de einddatum. Er is een einddatum dus ze noemen deze levensverzekering ook wel de tijdelijke over­lijdens­risico­verzekering. Andere benamingen zijn overlijdensverzekering, risicoverzekering en ORV.

Nieuws over Scildon

Dit is het nieuws over de levensverzekering van Scildon. Hier staat ook nieuws bij over Legal & General omdat dat tot 1 juli 2017 de naam was van deze verzekeraar. Het laatste nieuws staat bovenaan.

Scildon introduceert nieuwe levensverzekering Hypotheek overlijdensrisicoverzekering (Hypotheek ORV)

21 maart 2018 - Verzekeraar Scildon introcudeert per vandaag een nieuwe levensverzekering met de naam Hypotheek ORV. Kenmerkend voor deze overlijdensrisicoverzekering is dat je meteen geaccepteerd wordt als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Dat is vooral handig als je een levensverzekering nodig hebt voor je hypotheek.

Legal & General wordt Scildon

01 juli 2017 - Verzekeraar Legal & General heet vanaf 1 juli Scildon. Het moederbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Legal & General Group Plc, heeft de aandelen van Legal & General Nederland verkocht aan Chesnara Holdings B.V. Chesnara is een Brits verzekeringsbedrijf dat actief is in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara heeft ruim 1 miljoen klanten.

Gedeeltelijke verpanding mogelijk bij Legal & General

22 juni 2017 - Verzekeraar Legal & General biedt voortaan de mogelijkheid om je levensverzekering gedeeltelijk te verpanden. Van verpanding is sprake als een levensverzekering verplicht is voor je hypotheek. Als de overlijdensdekking die jij kiest hoger is dan de minimaal verplichte dekking voor je hypotheek kun je ervoor kiezen om de levensverzekering gedeeltelijk te verpanden. Dan gaat bij overlijden alleen het minimaal verplichte deel naar de geldverstrekker en blijft er een bedrag over voor je nabestaande(n). Meer info over Legal & General.

Legal & General verlaagt premies levensverzekering

28 februari 2017 - Verzekeraar Legal & General verlaagt de premies van de levensverzekering. Meer info over Legal & General.

Legal & General uitgeroepen tot beste levensverzekeraar

12 januari 2017 - Verzekeraar Legal & General is uitgeroepen tot de beste levensverzekeraar in 2 categorieën van het Adfiz Prestatie Onderzoek: Zakelijk Pensioen en Particulier Leven – Lijfrente. In de categorie ‘Particulier Leven Overlijdensrisicoverzekeringen’ behaalden ze de tweede plaats. In dit onderzoek delen onafhankelijke adviseurs hun ervaring met de dienstverlening van verzekeraars.

Legal & General verlaagt premies levensverzekering

3 juni 2016 - Verzekeraar Legal & General verlaagt de premies van de levensverzekering.

Legal & General verzendt polis via email

7 september 2015 - Aanbieder Legal & General verzendt de polis van een levensverzekering voortaan als PDF via email. Tot nu toe stuurde ze altijd een papieren polis per post. Je hebt nu dus eerder je polis in huis. Overigens heb je altijd nog de keuze om toch een papieren polis te ontvangen.

Legal & General introduceert nieuwe levensverzekering

15 oktober 2014 - Aanbieder Legal & General introduceert een levensverzekering met een periodieke uitkering na overlijden, in plaats van een uitkering ineens. Deze soort levensverzekering heet erfrente. Deze soort verzekering bestaat al veel langer maar nog maar weinig verzekeraars boden die aan.

Legal & General verbetert voorwaarden levensverzekeringen

6 mei 2014 - Aanbieder Legal & General heeft de levensverzekering flexibeler gemaakt. Het is nu mogelijk om 2 verschillende soorten overlijdensdekkingen op 1 polis te combineren. Bijvoorbeeld een combinatie van gelijkblijvende en annuïtair of lineair dalende overlijdensdekking.

Legal & General verlaagt premies voor levensverzekeringen

22 juli 2013 - Verzekeringsmaatschappij Legal&General verlaagt de premies voor nieuwe levensverzekeringen. De verlaging van de premie is maximaal 21%.

Legal & General verlaagt premies voor levensverzekeringen

5 maart 2013 - De verlaging door verzekeraar Legal & General geldt alleen voor nieuwe levensverzekeringen. De nieuwe premie geldt voor offertes en aanvragen vanaf 27 februari.