Reviews en recensies

In deze reviews en recensies lees je wat klanten vinden van onze dienstverlening. Het gaat om advies over en het afsluiten van levensverzekeringen.

Uitleg onderdelen review

Bij deze onderdelen gaat het niet om de levensverzekering zelf maar om onze dienstverlening. De prijs/kwaliteit-verhouding heeft geen betrekking op de premie van de levensverzekering, maar om de vergoeding die wij in rekening brengen.

  • Snelheid: wat vind je van de snelheid van onze reacties?
  • Gemak: wat vind je van het gemak?
  • Prijs/kwaliteit: wat vind je van de prijs/kwaliteit-verhouding?
  • Aanbevelen: zou je ons aanbevelen aan anderen?

Wat zeggen onze klanten?

Hieronder lees je hoe onze klanten bovenstaande onderdelen beoordelen.

Gemiddelde score210 reviews
Snelheid 9,7
Gemak 9,5
Prijs/kwaliteit 9,5
Aanbevelen 9,8

M.G.19 juni 2018
"Zeer tevreden en snel goede informatie en geregeld. De prijs was acceptabel."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Harry18 juni 2018
"Iemand anders heeft Frank Rutten mij aanbevolen. Ik moet eerlijk zeggen dat hij uitblinkt in de snelheid van reageren, productkennis en correctheid in uitvoering. Het is prettig samenwerken met Frank."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Ruud14 juni 2018
"Zeer heldere communicatie, snel. Duidelijk wat de stappen zijn en hoe dit te regelen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J. v.d. B.13 juni 2018
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Jolanda12 juni 2018
"Frank Rutten heeft ons snel, vakkundig en vriendelijk geholpen met het afsluiten van een levensverzekering. We bevelen hem van harte aan, top !!!!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M. de G.12 juni 2018
"Vlotte en heldere, persoonlijke dienstverlening. Ook vriendelijke hulp over whatsapp. Aan te bevelen!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Wil jij een levensverzekering afsluiten?

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Arvera is voordelig en eenvoudig. Het aanvraagproces verloopt in duidelijke stappen. Bij iedere stap kun je om hulp vragen. Je levensverzekering is snel geregeld. En je betaalt maar € 125 afsluitkosten.

Bert10 juni 2018
"Goede begeleiding tijdens de aanvraag. Makkelijk in de communicatie. (mail, WhatsApp en gewoon bellen). Ik kreeg snel antwoord."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Wim10 juni 2018
"Na een online aanvraag werden we snel benaderd door heer Rutten, die ons tijdens het proces goed begeleidde. Vragen werden heel snel beantwoord en informatie werd eveneens snel gegeven (gevraagd en ongevraagd)."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M.B.7 juni 2018
"Het is relatief goedkoop en snel geregeld. Voor mensen die al weten wat ze willen echt een uitkomst!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Ilse26 mei 2018
"Super geholpen, denkt mee, snel antwoord op alle vragen, contact via WhatsApp werkt perfect. En dat voor de laagste afsluitkosten die ik heb gevonden! Zou Arvera 100% aanbevelen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

E. Douma25 mei 2018
"Duidelijke informatie, communicatie heel toegankelijk en snel via whatsapp"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

T. Schrage24 mei 2018
"Vriendelijk geholpen en prettige mailwisseling."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

D.S.16 mei 2018
"Aanvraag liep uitermate soepel en voorspoedig. Voor een ORV moet je wel even gaan zitten, maar eenvoudiger kan het proces vermoedelijk niet worden georganiseerd."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

C.K.12 mei 2018
"Een uitstekende en vriendelijke service voor een zeer redelijke prijs. Ik zou Arvera iedereen aanbevelen!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Corina11 mei 2018
"Frank is snel en komt kundig over. Heel prettig ook dat hij via WhatsApp contact onderhoudt en supersnel schakelt. "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R. Klaassen Bos4 mei 2018
"Wij hadden een overlijdensrisicoverzekering nodig voor onze hypotheek. Wij wisten in eerste instantie niet dat we daar afsluitkosten voor moesten betalen. Na wat zoeken op internet bleek Arvera zeer voordelige afsluitkosten te hebben. Het contact via de whatsapp is ontzettend fijn. We kregen snel en professioneel antwoord op onze vragen. Ook buiten kantooruren kregen wij snel een reactie! Uiteindelijk hadden wij binnen 24 uur onze overlijdensrisicoverzekering binnen! Uiteraard omdat we zelf alles snel hadden ingevuld en de verzekeraar vlug was, maar bovenal dankzij het snelle werk van Frank. Bedankt!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Ines Peric4 mei 2018
"Ik vond het heel gemakkelijk dat iemand snel per whatsapp te bereiken is. Ik kreeg daardoor snel antwoord op mijn vragen en er werd mij advies op maat gegeven. Als je gezond bent en niet rookt is dit een goede lage premie met goede service."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

A. Kalle1 mei 2018
"Snel en gemakkelijk aan te vragen. Duidelijke uitleg en binnen 5 werkdagen geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

S. Heddes20 april 2018
"Contact met Frank is direct, persoonlijk en betrokken. Geen geschuif tussen bureaus en dossier overheveling. Afspraken zijn helder en worden nagekomen. Makkelijk te bestellen en goed te volgen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

W. Zaeijen18 april 2018
"Zonder je persoonlijk te kennen heb ik de hele afhandeling als zeer plezierig ervaren. "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Mariken16 april 2018
"Wilde graag een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Kwam qua prijs/kwaliteit uit op de site van Arvera. Ik had nog wat vragen en na aangegeven te hebben dat ik graag gebeld wilde worden, belde Frank Rutten van Arvera mij de volgende dag al terug. Ben super geholpen. Heb de verzekering afgesloten, al met al heeft dat slechts een dag of 5 geduurd. Alles gaat digitaal, hoef niet naar een kantoor ergens toe. Duidelijk alles uitgelegd. Voorwaarden van de OVR vind ik prima, ook duidelijk te begrijpen. En bij vragen kun je appen met Frank, reactie heel snel. Kortom, Arvera is een aanrader!!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

F. Swinkels16 april 2018
"Frank heeft het proces meer dan uitstekend begeleid."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

H. Leenders13 april 2018
"Heldere communicatie, zeer gemakkelijk via Whapp. Goed adviezen die ook met geduld worden uitgelegd. Daar waar anderen veel meer vragen is dit bedrag er een in de categorie zeer goed prijs kwaliteit. Aanbevelen heb ik niet op 5 sterren geplaatst omdat deze aanbeveling alleen over overlijdensrisicoverzekering gaat en dit maar een klein onderdeel is van de diensten van Arvera. Arvera heeft een fout in de door derden verstrekte polis weten te traceren en hiermee uitloop van de aanvraag weten te voorkomen. Toppie. Zeker aanrader voor de door mij gevraagde dienst."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Theo12 april 2018
"Mijn ervaring is dat ondanks dat ik een execution-only verzekering heb afgesloten, er toch een stap extra wordt gedaan. Dit bewijst dat Arvera de klant centraal stelt. Ik beveel iedereen Arvera aan."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Peter11 april 2018
"Correct en snel afgehandeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

André11 april 2018
"Overzichtelijk en duidelijke site. Geen moeilijk gezoek en als je vragen hebt gelijk contact met adviseur via what'app. Vlotte afhandeling van de aanvraag en afsluitkosten die veel lager liggen dan bij andere aanbieders."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

D. Bruggeman10 april 2018
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M.B.10 april 2018
"Snel, duidelijk, gemakkelijk, pro-actief en meedenkend. Kleine vertraging / probleem werd zeer snel opgepakt en opgelost."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Bianca Walraven6 april 2018
"Via website van TAF in contact gekomen met Frank Rutten. Hij geeft duidelijk uitleg over het werkt. Blijft in de gaten houden tot alles administratief in orde is. Hoef je zelf niet te doen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M. El Baz6 april 2018
"Geweldige en snelle service. Er wordt ook creatief meegedacht als je ergens tegen aan loopt. Kortom, "to the point" en flexibel. Precies zoals ik het wil."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J.K.6 april 2018
"Frank heeft me enorm goed en snel geholpen. Ook met de specifieke vragen over de overlijdensrisicoverzekering. De communicatie via de app verliep super. De berichtgeving over het proces indienen, beoordeling en acceptatie is heel duidelijk! Ben zeer tevreden. Top geregeld!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Yvonne Kessels6 april 2018
"Prima ervaring wat betreft snelheid en gemak! Ik heb de verzekering afgesloten zonder inhoudelijk advies van Arvera. Daarover kan ik helaas niks melden. (Ik had al via mijn hypotheekadviseur info gekregen en dingen zelf opgezocht.) Ik heb Avera gekozen omdat ze veel voordeliger zijn dan mijn hypotheekadviseur en Independer. "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

T. Janssen4 april 2018
"Ik zat een beetje in tijdnood voor het afsluiten van de verzekering. Frank heeft mij echter goed en snel geholpen met het verkrijgen van de ORV . Binnen 2 dagen was alles geregeld. Nog bedankt Frank."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

C. van Dongen4 april 2018
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

P.V.3 april 2018
"Goede snelle service met persoonlijk contact en een stuk goedkoper dan de concurrent!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Nick27 maart 2018
"Enorm klantgericht, top! Ben echt geweldig goed geholpen bij het afsluiten van een O.R.V. Ondanks dat de site veel duidelijkheid geeft toch gebeld voor extra duidelijkheid. Frank heeft op hele verhelderende en deskundige wijze mijn vragen beantwoord en goede waardevolle tips gegeven. Hij is heel goed bereikbaar en reageert en handeld heel snel. Binnen enkele dagen de polis in huis."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

G.W.23 maart 2018
"Goed, snel en gunstige afsluitkosten. Ook snelle communicatie via app."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Dries Verlinden20 maart 2018
"Prima service, Frank"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Joyce Majoor18 maart 2018
"De service van Frank is persoonlijk en snel. Via whatsapp en mail snelle uitwisseling van gegevens icm goed advies over hoe de verzekering het beste kon worden afgesloten. Topservice!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

H. Schneider15 maart 2018
"Via derden werd mij geadviseerd om contact op te nemen met Frank om een orv af te sluiten. Ik had reeds informatie ingewonnen bij welke maatschappij ik een orv kon afsluiten en wat de premie zou worden. Frank gaf aan dat voor hetzelfde bedrag de premie een stuk lager kon bij een andere maatschappij dit advies heeft mij geen windeieren gelegd. Over de gehele periode scheelt mij dat 4300 euro. Ik kan dan ook een ieder Frank aanbevelen hij denkt mee gedurende het proces. Bedankt Frank."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Philey Hilders13 maart 2018
"Gehele procedure is helder. Het afsluiten van de verzekering is precies verlopen volgens de vooraf vermelde duidelijke stappen. Communicatie met Frank is snel en prima. Voor mij was dit de eerste ervaring met Arvera, maar ik kan het iedereen aanbevelen. Je bent in goede handen!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R. Moorlag27 februari 2018
"Ik ben enorm tevreden over de service van Arvera! Mijn aanvraag voor een ORV werd precies zo afgehandeld zoals ik zou willen. Erg snel (1 dag), goed volgbaar en helder proces, nuttige informatie en even persoonlijk contact voor het vertrouwen. En dat tegen een een fantastisch tarief. Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten blijkt dus toch mogelijk. Frank, bedankt!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

E. Moes26 februari 2018
"Snel en goede prijs verhouding"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Frederike16 februari 2018
"Supersnel geregeld, dankzij de snelle en prettige communicatie en het direct indienen van de aanvraag. Meer dan tevreden en echt een aanrader!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

P.W.10 februari 2018
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

B. Gün5 februari 2018
"Als u zoekt naar een goede adviseur... Frank Rutten! Frank heeft ons prima geholpen bij het oversluiten van een tweetal ORV's. Vragen en informatie bij acceptatie verzekering zijn heel goed aangegeven waardoor wij de juiste beslissing konden nemen. Snelle en goede beantwoording van onze vragen en een prima afhandeling en nazorg! Wij bevelen Frank zeker aan en zullen, wanneer nodig in de toekomst, zeker weer een beroep op hem doen. Met hartelijke groetr, Fam. Gün"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Dick26 januari 2018
"Frank heeft ons prima geholpen bij het afsluiten van een ORV. Vragen en advies bij acceptatie verzekering heel goed aangegeven waardoor wij de juiste beslissing konden nemen. Kortom 'n heel sympathieke benadering en afhandeling van e.e.a. en 'n prima adres om bij welke verzekering dan ook bij hem aan te kloppen. Aangegeven sterren zeggen genoeg! Dick "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

John Beeuwkes16 januari 2018
"We zouden een ieder ander jullie aanbevelen, dit om vele redenen. Altijd een hele snelle reactie, heel veel moeite voor de klanten doen, prettig te woord staan via telefoon of Whatsapp. De uitstraling dat hij plezier in zijn werk heeft, met andere woorden we zijn dik tevreden en geven dan ook een dikke 10."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Joy-Ellen van Duijn12 januari 2018
"Zeer correcte en snelle adviezen per app, Altijd dezelfde dag nog antwoord."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Cygnea van der Hooning12 januari 2018
"Ik kreeg ook een adequaat (en daardoor uitgebreid) antwoord op een strubbeling die ik teweegbracht en die misschien wel niet onder de afgesproken dienstverlening viel. "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M.O.12 januari 2018
"Voordat ik onze levensverzekering afsloot zat ik nog met een paar vragen en Frank heeft mij ruim 15 minuten telefonisch te woord gestaan en als mijn vragen kunnen beantwoorden zonder opdringerig te zijn. Het contact na afsluiten van de verzekering verloopt vloeiend en snel. En de kosten zijn vergeleken met andere aanbieders zeer scherp. Zeker een aanrader!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J.K.10 januari 2018
"Snelle en duidelijke terugkoppeling op mijn vragen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M.V.5 januari 2018
"Goede snelle dienstverlening tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Peter4 januari 2018
"Gewoon goed en geen gezeur!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M. Driessens13 december 2017
"Frank heeft duidelijk alles uitgelegd zodat we een nu levensverzekering hebben die het beste past bij onze situatie. En snel geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Mirande5 december 2017
"Frank werkt heel 'lean'. Alles is efficiënt en snel: bij een belafspraak belt hij. Om voor dat consult te betalen stuurt hij een link, die je direct en echt heel gemakkelijk met je smartphone kunt betalen. Hij is ook gul met informatie. Hij wijst op zaken waar je zelf niet aan denkt. Hij is ook 's avonds te spreken. Hij handelt een aanvraag zeer snel af. 's Avonds verzekering aangevraagd, volgende dag ontvingen we de gezondheidsvragenlijsten. Zodra een van ons was geaccepteerd, kregen we het per app te horen. Ik vond en vind het allemaal heel prettig, snel en accuraat. Helemaal fijn omdat een verzekering aanvragen bepaald niet mijn hobby is."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

T. Mennen1 december 2017
"Frank reageert snel en denkt mee met de klant! Het gebruik van Whatsapp voor de communicatie maakt het toegankelijk, eenvoudig en van deze tijd."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

René30 november 2017
"Frank reageert snel en neemt ook de tijd om eventuele onduidelijkheden te beantwoorden. Klein verbeterpuntje: de antwoord mail kwam meestal in mijn spam box terecht. Verder is het een prettige manier voor het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering en beschrijft Frank op duidelijke manier hoe het proces verloopt."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Carlijn29 november 2017
"Eerst twijfelde ik heel erg, dit is toch een stuk goedkoper dan gemiddeld, maar de service is snel en efficiënt! Zeker een aanrader!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Desiree10 november 2017
"Vanuit mijn stoel met een paar drukken op de knop op de juiste manier verzekerd zijn. Efficiënt en effectief klantcontact door Frank Rutten, ik houd ervan!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Edwin6 november 2017
"We zijn door Frank geweldig geholpen bij het afsluiten van een ORV en voor een gunstig tarief!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Remco6 november 2017
"Aanvraag liep soepel, snelle reactie als er bij ons iets onduidelijk was. Ook de medische acceptatie was klaar voordat we het door hadden. Afsluitkosten tov andere tussenpersonen is laag, de service niet minder. Kortom onze ervaringen zijn positief."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Frederik3 november 2017
"Omdat wij wisten wat voor verzekering wij wilde afsluiten kwamen wij via een zoektocht op het internet bij het best advies uit. Voor ons was dus niet het beste advies doorslaggevend. Maar de mogelijkheid om alles online en zeer snel te regelen. Ik kan niet anders zeggen dat het hele traject zeer voorspoedig is verlopen. En hebben het dan ook als zeer positief ervaren. En zouden het iedereen, die hier behoefte aan heeft, aanraden."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Leonard2 november 2017
"Duidelijke site en zeer snelle afhandeling. Erg prettig gevoel."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M.T.2 november 2017
"Is duidelijk en to the point in zijn uitleg. Werkt zeer snel."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

S. van A. 29 oktober 2017
"Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van alles."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Saskia24 oktober 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Jeroen20 oktober 2017
"Ik heb hier een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. De offerte kwam snel binnen. Online invullen van de gegevens was eenvoudig. Bij de aanvraag was er iets niet helemaal goed gegaan bij de verzekeraar (trchnische storing). Frank, van hetbesteadvies.nl loste dit snel op. Binnen 1 dag kreeg ik het formulier alsnog en werd de verzekering geaccepteerd. De communicatie liep via mail en whatsapp. Kortom; erg tevreden!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R.B.14 oktober 2017
"Snel en efficiënt geregeld!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Youri5 oktober 2017
"Alleen via whats app gecommuniceerd en alles is vlekkeloos verlopen. Goed gevoel bij gehad vanaf eerste contact."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J.V.27 september 2017
"Eenvoudig, snel en makkelijk!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Jasper23 september 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

A. van Goor11 september 2017
"Frank heeft voor ons veel werk moeten verzetten, omdat wij eerst al via een andere site een aanvraag voor een verzekering hadden gedaan. Alles met veel geduld en zelfs advies. Ik zou hem van harte aanbevelen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M. Bron6 september 2017
"Snelle acties. Makkelijk bereikbaar. Duidelijk in de communicatie en kosten."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Leen5 september 2017
"Prima offerte en concurrerend tarief via TAF. Wat mij wel bevreemd zijn de verschillende kosten per aanbieder. Een risico verzekering zonder advies kan volgens mij voordeliger indien aanvrager in feite alle handelingen verricht."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

N. v.d. V.1 september 2017
"Snel, goedkoop, en makkelijk."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Gijs den Brinker29 augustus 2017
"Frank heeft me met zijn no nonsense-aanpak prima geholpen. Vriendelijk en doortastend. En fijn dat hij zijn diensten scherp prijst."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Eddy28 augustus 2017
"Duidelijke website. Duidelijke polisvoorwaarden. Gunstig tarief voor afsluiten. Snelle afwikkeling."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Johnny Hoven11 augustus 2017
"Beste Frank, waarom je zoveel sterren van mij hebt ontvangen: nooit eerder heb ik iemand ontmoet via het internet die vanaf minuut 1 een klik met je heeft. Ongetwijfeld heeft je kennis van en ervaring in de omgang met mensen hier een supergrote credit in. Je kennis van de verzekering alleen al in mijn case zegt genoeg over je vakkennis, laat staan in alle overige zaken waarin je mensen behartigt. En je gage is zeer reeël in vergelijking met Independer. Ik meen het als ik zeg dat je betrouwbaar, laagdrempelig en integer bent: Frank bedankt totzover, en ik raad mensen aan om via Frank de verzekering naar hun keuze af te sluiten. Hij is uw juiste keuze!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Menno Mulder10 augustus 2017
"Allemaal netjes en snel geregeld voor een zeer nette prijs. Echt een aanrader"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J.H.2 augustus 2017
"Frank heeft een duidelijke website. De communicatie gaat vooral per mail. Daarin staat duidelijke taal. De snelheid van handelen is groot. Daardoor was onze overlijdensrisicoverzekering ondanks dat aanvullende informatie van de verzekeraar nodig was toch snel geregeld. Frank bedankt!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Jennie Prins25 juli 2017
"Frank is ontzettend dienstverlenend, hulpvaardig, snel en biedt fijne ondersteuning voor een zeer schappelijke prijs. Bedankt Frank! "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

F.C.25 juli 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R.S.25 juli 2017
"Heldere en duidelijke communicatie. Alles wordt via de email verstuurd waardoor het in principe veel sneller gaat. Toen het wat langer duurde dan gebruikelijk was werd dat keurig opgelost door geen extra kosten te berekenen. De kosten zijn ook lager dan bij andere verzekering adviseurs. Ook betalen gaat makkelijk. Al met al zeker aan te bevelen. "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

A. Dorré11 juli 2017
"Frank heeft ons uitstekend geholpen bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering die nodig was voor de hypotheekverstrekker. Hij heeft er alles aan gedaan om de verzekering a.s.a.p. voor elkaar te krijgen, hetgeen ook daadwerkelijk is gelukt. Ook wist hij duidelijk en helder alles uit te leggen. Dit alles deed hij zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. We zijn zeer te spreken over het werk en afhandeling van Frank en zouden hem van harte aanraden bij anderen die een goedkope en goede OVR-verzekering willen afsluiten. Frank bedankt."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Kees4 juli 2017
"Je komt vertrouwlijk over foto en je geeft toch wat kleine tips for free Zoals met mijn vrouw in het buitenland. Het feit dat je om feedback vraagt om je service nog meer te verbeteren. Je reactie snelheid en je doet wat je belooft.! En niet te vergeten je prijs en vooral transparantie. Daar kunnen anderen nog van leren. Ga zo door!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Paul23 juni 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Lennart18 juni 2017
"Frank is een hele vriendelijke en behulpzame man. Hij heeft hart voor de zaak en wil iedereen snel (en goed) helpen, waardoor je hem eigenlijk iedere dag wel kunt bereiken. Als je snel en goedkoop iets gedaan wil krijgen dan is Frank zeker een aanrader!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

S.K.16 juni 2017
"Voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering kwam ik mede door de lage afsluitkosten uit bij Frank. Daarnaast bleek het proces gemakkelijk en snel te verlopen: nadat ik de aanvraag aan het begin van de middag in had gediend, was mede door de snelle afhandeling van Frank de verzekering aan het begin van de avond al rond. Al met al een snelle en adequate service voor een goede prijs!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

E.V.16 juni 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M.D.13 juni 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

P.L.12 juni 2017
"Vriendelijke, persoonlijke communicatie, echt maatwerk ondanks onklopbare tarieven. No-nonsense zonder nadelen :-)"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Jeroen15 mei 2017
"Snel en gemakkelijk en goedkoop. Zeker als je goed weet wat je wilt, moderne communicatiemedia niet schuwt en een face-to-face adviesgesprek niet nodig vind."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

L.N.12 mei 2017
"Goed, snel en gemakkelijk aan te vragen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

P. de J.11 mei 2017
"Fijne samenwerking!;)"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Remmelt ten Napel26 april 2017
"We hebben vrijdag de verzekering aangevraagd bij Frank, zaterdagavond de gezondheidsverklaring ingevuld en ondertekend. Dinsdagavond hebben we een mail gestuurd met de vraag over wat de status is van de aanvraag waarna Frank direct heeft gereageerd via WhatsApp. De volgende dag heeft hij direc tin de ochtend gebeld met de verzekeraar (deze had het erg druk vanwege de hoeveelheid aanvragen). Nog geen uur daarna hadden we de polis. ... kan toch haast niet sneller?"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R. Spit26 april 2017
"Snelle afhandeling, alles prima geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Wim Joosten21 april 2017
"Verkregen informatie is to-the-point en correct. Op een donderdag een aanvraag levensverzekering gedaan, de volgende dag geheel afgewikkeld, puik werk! Daar kan Independer niet aan tippen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Charlotte19 april 2017
"Alles werd snel en makkelijk geregeld. Voor ons allebei moest aanvullende info bij de huisarts worden opgevraagd voor de overlijdensrisicoverzekering, dit is het enige wat extra tijd heeft gekost. Frank reageerde elke keer heel erg snel, en was goed bereikbaar als we vragen hadden. Ik zou het aan iedereen aanraden om via hem een verzekering af te sluiten. Snel en goedkoop!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

S.J.5 april 2017
"Snel, duidelijk en helder!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

V. van T.4 april 2017
"Deskundig advies en snelle reactie bij vragen. Doorlooptijd kan bijna niet sneller. Zeer tevreden!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

G.V.31 maart 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M. Walbeek21 maart 2017
"Persoonlijke aandacht en goed kunnen luisteren (inspelen op specifieke wensen en persoonlijke omstandigheden) Zeer vakkundig advies, Korte lijnen, snel schakelen en snel reageren/acteren. "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Carlos20 maart 2017
"Soms wordt je gewaarschuwd, dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat vaak ook het geval is. In dit specifieke geval (snelheid, vaardigheid, duidelijkheid kortom de professionaliteit van de werkzaamheden van de heer Frank Rutten) LIJKT het alleen maar te mooi om waar te zijn. De overvloed aan vijf-sterren-beoordelingen binnen de reviews op deze pagina zijn in onze ervaring dubbel en dwars verdiend!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

N. van der Voort7 maart 2017
"Frank reageerde snel en uitvoerig op mijn vraag over de levensverzekering."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Bianca3 maart 2017
"Prettig contact, afspraak is afspraak. Het afsluiten gaan erg makkelijk, Frank heeft het proces tot in de puntjes goed ingericht. Vriendelijk en behulpzaam."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

T.J.2 maart 2017
"Goede service voor een goede prijs!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Ton21 februari 2017
"Duidelijke en heldere informatie. Korte communicatielijnen en snelle reactie via mail en WhatsApp, ook \'s avonds. De hele OVR aanvraag was binnen enkele dagen afgehandeld en dat tegen een zeer scherp tarief. Frank, dank daarvoor en ik beveel je van harte aan."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Mark18 februari 2017
"Betrouwbaar en zeer snelle reactie op elke vraag!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Pieter15 februari 2017
"Eenvoudig en pro actief geholpen, aanbevelenswaardig."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

D. van R.14 februari 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R.B.5 februari 2017
"..."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Eric1 februari 2017
"Opvragen offerte ging vrij makkelijk, en vervolgcontact via WhatsApp maakt snelle en makkelijke communicatie mogelijk. Ook het aanvraagproces zelf verliep prima, en dat voor een nette prijs!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Peter de Koning1 februari 2017
"Onze nieuwe levensverzekering was echt bijzonder vlot geregeld via Frank. Wat erg prettig is, is de duidelijke uitleg in de emails en het persoonlijke contact via WhatsApp. Frank reageert zeer snel op vragen, ook s' avonds en in het weekend. Verder is het digitaal ondertekenen van de benodigde formulier erg handig en snel. Tot slot regelt Frank alles voor een bijzonder scherp tarief !"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

A. Beljaars30 januari 2017
"Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle reactie en duidelijke prijzen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Kees25 januari 2017
"Vakkundig, snel en behulpzaam, dat kom je zo niet vaak meer tegen!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Eddy20 januari 2017
"Prima service, snelle afhandeling en no nonsense. Dankjewel Frank."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

C. Rijnders20 januari 2017
"Uiterst accurate en snelle uitvoering van de benodigde werkzaamheden tegen een zeer scherp tarief. Ik beveel HetBesteAdvies dan ook eenieder aan!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Bert26 december 2016
"Snel, geen ingewikkelde procedures, kort en bondig."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Arie Brands23 november 2016
"Heldere informatie en duidelijke communicatie. Alles werd snel en goed geregeld door Frank. Binnen enkele dagen was de OVR-verzekering rond. Dank."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J.H.13 november 2016
"Snelle afwikkeling, duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Joep10 oktober 2016
"Frank heeft ons goed geholpen en pakt de zaken snel op. Daarnaast het beste tarief om een ORV af te sluiten!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Victoria3 oktober 2016
"Frank is zeer betrokken en geeft goed advies! Ik zou een ieder Frank aanraden als tussenpersoon!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

H.W.30 september 2016
"De gehele aanvraag verloopt erg soepel, contact via app gaat helder en snel."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

D.G.10 september 2016
"Verzekering snel geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Servaas9 september 2016
"Frank heeft ons vlak voor zijn vakantie uitstekend geholpen bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering die nodig was voor de hypotheek. Hij heeft er alles aan gedaan om de verzekering binnen 24 uur rond te krijgen, hetgeen ook daadwerkelijk is gelukt. Dit alles deed hij zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. We zijn kortom zeer te spreken over het werk van Frank en zouden hem van harte bij anderen aanbevelen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

C.K.6 september 2016
"Goede prijs, snel online geregeld. Snelle reactie op vragen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Jeroen30 augustus 2016
"Snelle contact via Whatsapp verliep goed. Na mijn stilte periode kreeg ik een correcte reminder (niet uit op geld, maar op actie, om iets af te ronden). De in rekening gebrachte kosten zijn zeer netjes, zeker voor de snelheid en bereikbaarheid van de adviseur!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

D.W.22 augustus 2016
"Erg alert op de details en behulpzaam. Kon zelfs op vakantie zonder te printen alles volledig digitaal rondmaken. Daarnaast snel en direct contact via WhatsApp ook buiten kantooruren."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Robert Los19 augustus 2016
"Na afwikkeling van de financiele situatie na overlijden binnen de familie besloten dat onze eigen situatie wel wat beter kon. Via google op de site van Frank Rutten gekomen. Alles supersnel afgehandeld en goed begeleid door Frank. Snel en modern via whatssapp en mail nadat ik eerst telefonisch contact heb gehad. Zakelijk en toch vriendelijk. Ondanks de lage prijs nooit het gevoel dat Frank geen tijd had om mijn vragen te beantwoorden. Prima gevoel aan overgehouden."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Mooren17 augustus 2016
"Snel, correct, verstand van zaken. Zeer Plezierig om zaken mee te doen"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Marius11 augustus 2016
"Overgestapt naar een goedkopere overlijdensrisico verzekering en was verbaasd wat veel adviseurs vragen. Frank heeft snel en accuraat de nieuwe verzekeringen aangevraagd zonder verrassingen achteraf."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

H. Looijkens3 augustus 2016
"Goede service"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Brenda14 juli 2016
"Ik heb het contact als prettig ervaren en heb op basis van je advies de juiste keuze kunnen maken."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Luc10 juli 2016
"Frank zijn service is zeer prettig waardoor alles snel was geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Karin en Erik5 juli 2016
"snelle service, duidelijke uitleg en goed geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

C.H.27 juni 2016
"Frank is uitermate professioneel. Heeft zijn IT security op order en is relatief niet duur. Een goede prijs kwaliteit en waar voor je geld. Dank je wel Frank!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

G. v. B.23 juni 2016
"Snelle service, makkelijk, vriendelijk en goed geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M.V.15 juni 2016
"Goede en snelle afhandeling!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R.E.14 juni 2016
"Uitstekende service en vriendelijke klantenservice . Absoluut top!!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

P.J.8 juni 2016
"Duidelijke communicatie en snelle antwoorden op eventuele vragen. Prettig contact. Ga zo door."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak *
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

* Opmerking over deze review: P.J. heeft 3 sterren gegeven voor gemak omdat hij meer informatie moest aanleveren dan verwacht. Zo moest de verzekeraar van zijn keuze ook de gegevens van zijn partner weten ondanks dat hij de levensverzekering alleen op zijn leven afsloot.

Wim2 juni 2016
"Snel, deskundig, servicegericht, afspraak is afspraak."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Wim van Sichem31 mei 2016
"Duidelijk, transparant en actieve houding. Bedankt voor de snelle en goede service."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

A. Abrahamse27 mei 2016
"Snel en correct advies en behandeling van zaken! Wat ik wel als een min-punt tijdens de aanvraagperiode heb ervaren is de kennelijke noodzaak tot VEELHEID van documenten, waardoor men het risico loopt door de bomen het bos niet meer te zien! Een vervelende bijkomstigheid, zeker wanneer men als klant zelf een nauwgezette administratie wil proberen te handhaven! Niettemin, een verademing wanneer men deze bemiddelaar via het Internet met andere soortgelijke aanbieders vergelijkt. Te hopen valt dat de kwaliteit van de nu afgesloten verzekering net zo goed zal blijken!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Marco26 mei 2016
"Frank heeft alles perfect uitgelegd. TOP. Lekker makkelijk om vanuit je luie stoel je verzekering regelen. Alles gaat digitaal dus ook nog milieu vriendelijk."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Frank20 mei 2016
"Frank is zeer snel in het regelen van je verzekering. Geen gedoe en als er iets mis is dan hoor je het ook netjes. Kortom prima service tegen een goede prijs. Mocht iemand in de toekomst nog wat nodig hebben dan kan ik Frank zeker aanraden!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R. Cornelissen17 mei 2016
"Snelle reactie en adequate opvolging van aanvraag en ook bij vragen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Vincent13 mei 2016
"Zoals de waardering aangeeft; Supersnel, binnen 48 uur alles geregeld voor mijn overlijdensrisicoverzekering! Gemakkelijk, alles wordt digitaal geregeld, ook het tekenen. Prijs / Kwaliteit, absoluut goed. Aanbevelen, absoluut en ook reeds gedaan al! Deze ORV-aanvraag is ook al in behandeling bij Frank. Frank, bedankt en ga zo door!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R.D.11 mei 2016
"Heldere communicatie / updates en uitleg omtrent aanvraagproces."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit * Score prijs/kwaliteit *
Aanbevelen Score aanbevelen

* Mijn opmerking over deze review: R. heeft een 3 gegeven voor prijs/kwaliteit-verhouding omdat hij, als gekwalificeerd adviseur, niet direct bij TAF een levensverzekering kon afsluiten. Hij vond de prijs/kwaliteit van mijn dienstverlening scherp en uitstekend.

A.D.10 mei 2016
"Een hele snelle reactie, werkt super."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J.E. van Putten1 mei 2016
"Wat me erg aanspreekt in de dienstverlening van Frank is de duidelijkheid over de prijs en de laagdrempelige communicatie via Whatsapp. Als je via internet een ORV sluiten bij een partij die alleen via een adviseur werkt dan loont het om even verder te kijken dan Independer. Zo ben ik bij Hetbesteadvies uitgekomen. Fijn dat het hele aanvraagproces zo goed is doordacht en allemaal online gaat. Toch voelt het door het laagdrempelige contact via Whatsapp niet als afstandelijk en dat allemaal voor slecht 75 euro! Ik heb nu mijn ORV en zou Hetbesteadvies zeker aanraden door debestedienstverlening!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Toni Hesselink8 april 2016
"Frank reageert snel op vragen. De aanvraag was vlot geregeld. Niks op aan te merken, en zo hoort het ook."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Piet Vlieks8 april 2016
"De aanvragen zijn zeer snel behandeld en ondanks dat er nog navraag bij mijn huisarts moest worden gedaan was alles binnen een paar dagen geheel afgehandeld. Vragen mijnerzijds via email werden steeds snel beantwoord. Alles voor een prijs die acceptabel is voor het werk dat gedaan moet worden. Een aanrader."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

B. van R.4 april 2016
"Zeer professionnel en effectief bezig voor een goede prijs."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

E. Hogeweide3 april 2016
"Op de site is al veel informatie over de ORV te lezen, samen met het aanvullende advies dat Frank ons heeft gegeven was de keus snel gemaakt. En dan ook nog eens de gunstige advieskosten!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Mike1 april 2016
"Ik zou Frank zeker aanbevelen. Afhankelijk van je wensen worden de mogelijke opties voor je voor gelegd. Frank geeft je daarna als klant de ruimte en de tijd om hier de juiste keuze in te maken, zodat je uiteindelijk met een prettig gevoel een nieuw product kunt afsluiten. Dat zie je niet veel in de financiële wereld!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

T. de W.14 maart 2016
"Frank heeft ons goed geholpen bij het afsluiten van een levensverzekering. De communicatie is snel en helder. Via WhatsApp kreeg ik altijd snel een antwoord. Frank is daarnaast eerlijk, toen bleek dat de afsluitkosten lager konden dan afgesproken heeft hij dit meteen aangepast."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Mathijs10 maart 2016
"Nadat ik zelf had uitgezocht welke levensverzekering ik wilde afsluiten, was ik op zoek naar een betrouwbare partij waar ik tegen lage afsluitkosten de verzekering kan afsluiten. Ik heb de dienstverlening van Frank als zeer transparant, professioneel en snel ervaren. Door de gunstige prijs ten opzichte van andere aanbieders, kom je dan al snel op een bovengemiddeld goede prijs-kwaliteitsverhouding uit. "
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Joost29 februari 2016
"Een snel en degelijk proces, een vriendelijke adviseur en laag qua kosten."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

J.M.28 februari 2016
"Frank reageert erg snel op vragen en houdt je ook ongevraagd goed op de hoogte van de voortgang van een aanvraag."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Aldert Jan25 februari 2016
Makkelijk, snel, en geen overbodig gedoe. Duidelijk over kosten. En nog goedkoper ook!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Arthur25 februari 2016
"Het contact ging erg makkelijk en snel. Daarna volgde de werkzaamheden zeer goed georganiseerd en in stappen uitgelegd waardoor het snel geregeld was."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Mercen24 januari 2016
"Waar wij naar zochten heeft Frank Rutten met zijn dienstverlening ons op een goede manier geholpen. Duidelijk het beste advies, snel ,gemakkelijk en betaalbaar. De omgang met Frank Rutten ervaren wij als zeer prettig en kunnen anderen hen zeker aanbevelen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Koen van Langen23 januari 2016
- Snelle, adequate en uitgebreide begeleiding (via mail) bij de aanvraag van de verzekering.
- Prijs afgezet tegen kwaliteit en aandacht is zeer goed.
- Snelle afhandeling van het gehele proces.
Al met al zeer geslaagd.
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R.22 januari 2016
"Ik ben goed geholpen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Ronny13 januari 2016
"Frank handelt snel en duidelijk tegen relatief lage (afsluit)kosten. Een aanrader voor iedereen die voor een goede prijs een ORV wil afsluiten!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Gerard22 december 2015
"Wij wisten al wat we wilden en dan is Frank een beter alternatief dan de andere veel duurdere tussenpersonen. Frank gaf ons ook nog aanvullend advies, helemaal super! Heel snel en transparant geregeld."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

A. Bakker18 december 2015
"Ik beveel Frank van harte aan. Frank reageert snel duidelijk transparant en deskundig op een moderne wijze, via sms, app, mail en natuurlijk niet te vergeten de telefoon. De levensverzekering was in een mum van tijd geregeld tegen een scherp tarief. Top"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

N.W.16 december 2015
"Goed, snel en voordelig geholpen. Wat wil je nog meer."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Erik Althuizen2 december 2015
"Zeer tevreden over de snelheid, flexibiliteit en betrokkenheid van Frank. Overlijdensrisicoverzekering moest op zeer korte termijn geregeld worden en dankzij Frank is dit gelukt."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Jo Peters18 november 2015
"Denkt mee accuraat en snel alles afwerken. Gewoon een topper onder de internet adviseurs."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Astrid13 november 2015
"Snelle heldere communicatie, goede prijs/ kwaliteit service verhouding."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Martijn26 oktober 2015
"Gekozen voor de lage prijs. En de heldere site trok ons over de streep. Het bleek een goede keuze, want het hele proces verliep razendsnel en je had heldere communicatie! Echt aanrader dus."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R. Reith15 oktober 2015
"Ik zou Frank zeker aanbevelen, het afsluiten van een levensverzekering via hem heb ik als zeer prettig ervaren. Contact was snel, lekker informeel (via whatsapp bijvoorbeeld) en Frank komt over als iemand met verstand van zaken en het verlangen om met minder dan een uiterst tevreden klant geen genoegen te nemen. En dat is 'm bij mij zeker gelukt. Top!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Laurens14 oktober 2015
"Veruit de goedkoopste voor het afsluiten van twee losse levensverzekeringen, als je weet wat je wil hebben. De additionele kosten voor opties in het dienstverleningsdocument schrikken in eerste instantie af (had ik niet nodig), en verder zijn er geen waarmerken/keurmerken/certificeringen te vinden op de website over de kennis/kunde van Frank. Los van wat reviews hier en daar (geen negatieve) de gok genomen en geen spijt tot dusver :) Het hele traject ging soepel, op wat slordigheidjes met o.a. tussenvoegsels in namen na. Goed hersteld, duidelijke communicatie over wat de stand van zaken in het afsluitproces zijn, en binnen 10 dagen de boel geregeld. Kortom aanbevelenswaardig!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R.P.16 september 2015
"Frank heeft mij snel en goed geholpen. Veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren. Zeker een aanrader!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Paul15 september 2015
"Snelle service en meedenken haalt veel onrust weg als je de verzekering nodig heb voor een hypotheek in Frankrijk."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Alie25 augustus 2015
"Snel, vriendelijk en concurrerende prijzen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Maikel18 augustus 2015
"Goede en snelle dienstverlening, daarnaast denkt Frank ook heel goed mee!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Marianne17 juni 2015
"Goed advies en goede prijs-kwaliteit verhouding. Je betaalt alleen wat je nodig hebt."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

A. Stam17 juni 2015
"Frank reageert snel op vragen en is bereid meerdere mogelijkheden naast elkaar te leggen en te vergelijken, geeft snel berekeningen en informatie door, zodat het maken van een keuze voor een verzekering en de te verzekeren bedragen vergemakkelijkt wordt. Van aanvraag tot polis werd alles goed opgevolgd."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Danny van Voorst26 mei 2015
"Prima service voor een betaalbare prijs!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Micha14 mei 2015
"De snelle reacties en heldere persoonlijke communicatie van Frank waardeerden we zeer. Het advies was duidelijk en de verzekering was snel geregeld. Gewoon goed werk!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

W. van Eijndhoven3 mei 2015
"Wij ervaren Frank als een goede,duidelijke en betrouwbare adviseur. Ook deze keer heeft hij ons weer goed en snel geholpen. De prijs t.o.v. anderen is veel beter. Daarom zijn we al vele jaren klant bij hem. Zal hem zeker bij andere mensen aanbevelen."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

T.K.1 mei 2015
"Snelle service tegen een goede prijs. Tevens denkt de adviseur mee met de klant. Hij is duidelijk in zijn communicatie, je weet precies wat er van je verwacht wordt en wat je van hem kunt verwachten."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Yvonne10 maart 2015
"Zeer tevreden over de snelle service en kwaliteit van het advies."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Antwan & Miranda5 maart 2015
"We zouden je zeker aanbevelen omdat, Frank de klant centraal stelt en alles keurig en op tijd aanleverd en verstuurd naar de verzekeraar. De manier waarop Frank is omgegaan met een annulering bij een verzekeraar voor onze OLRV is zeer vakkundig, kort daarna alsnog een verzekering afgesloten! De bereikbaarheid mail/telefoon is ook zeer goed te noemen en hoop dat deze kwaliteit gegarandaard zal blijven. Was even wennen..op afstand zaken doen maar alles ging voorspoedig."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

O.R.19 februari 2015
"Ik zou Frank juist wel aanbevelen in verband met het gemak, de snelheid en de prijs/kwaliteitverhouding in vergelijking met een site zoals Independer. Voor mij is het vooral fijn dat er snel kan worden geschakeld waarbij ik uiteindelijk zelf de controle heb over het proces. Frank is hier zeker een meerwaarde in geweest."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Ruud23 januari 2015
"Frank heeft onze overlijdensrisicoverzekering snel en veel goedkoper kunnen afsluiten. Een aanrader."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

P. Bissels7 januari 2015
"Door omstandigheden moest mijn verzekering nog afgesloten worden voor 2015, en het was al 30 december. Door goede aansturing en goed advies is het gelukt om mijn verzekering 1 Januari al in te laten gaan. Zelfs de schriftelijke polis was 7 Januari al binnen. Ik heb Frank ervaren als een echte meedenker."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Nancy6 januari 2015
"Hetbesteadvies is zeer volledig in zijn beantwoording en denkt goed mee. De reactiesnelheid is zeer hoog. Ik was sceptisch mbt financiële dienstverlening voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering, maar Frank heeft ons ontzettend goed en professioneel geholpen. Hij is zijn gage dubbel en dwars waard!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

B. van der Vegte31 december 2014
"Supersnel en professioneel gewerkt voor het afsluiten van mijn overlijdensrisicoverzekering. Neemt uitgebreid de tijd voor het beantwoorden van vragen en persoonlijke benadering. Gebruik van snelle communicatie via whatsapp is ook zeer verfrissend te noemen en sluit goed aan bij jong publiek. Bedankt!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Hans Blancke8 december 2014
"Wij zouden Frank willen aanbevelen omdat het een duidelijke website is. Frank staat je bij met alle vragen en wikkelt alles netjes af met de verzekeraars. Zijn tarieven zijn ook prima."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Frans & Irene7 november 2014
"Frank heeft ons binnen een week tijd aan een ORV geholpen. De dienstverlening is snel - op maandag vraag stellen of dingen opsturen betekent op dinsdag reactie. Verder heeft hij ons goed uitgelegd wat de inhoudelijke verschillen zijn tussen enkele keuzes die gemaakt kunnen worden. Op basis hiervan hebben we een afgewogen keuze gemaakt en hadden we dus binnen een week tijd de verzekering via Frank afgesloten. De persoonlijke benadering van Frank is onderscheidend. Ook al wil je alleen een ORV afsluiten, hij wil toch graag telefonisch contact om het in één keer goed te regelen en je nog van tips te voorzien."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Roland & Linda4 november 2014
"Snelheid. Persoonlijk contact. Goedkoper dan concurrentie."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Paul & Nienke15 oktober 2014
"Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Snelle persoonlijke service."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Arjan & Natasja7 oktober 2014
"Heldere procedure, informeerde mij steeds over de voortgang, reageert snel op mijn e-mails, denkt mee met ons. Frank doet daarmee 'de gewone dingen goed', waardoor het bijzonder goed is!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

R. Mannie6 oktober 2014
"Goed en eerlijk advies, snelle service (waaronder op de hoogte houden van de stand van zaken, en duidelijke informatie), goede bereikbaarheid. Bovendien een zeer net tarief."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M. v.d. Sommen6 oktober 2014
"Wij hebben twee ovr's aangevraagd. Snelle, vriendelijke en kwalitatieve service. Een positieve ervaring met deze bijzondere activiteit voor ons."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

M. Koch2 oktober 2014
"Frank heeft ons goed geholpen met het afsluiten van een OVR. Hierdoor hebben we net wat slimmere keuzes kunnen maken dan via zelf shoppen op bijvoorbeeld Independer, en bovendien tegen een gunstig afsluittarief."
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Hans en Ria Portman 
"Het is niet altijd gemakkelijk om uit de grote hoeveelheid verzekeringen de beste keuze te maken. De informatie op internet van de verschillende maatschappijen wordt vaak zo gebracht dat vergelijking van inhoud en prijs haast niet mogelijk is. Dan heb je behoefte aan een onafhankelijke adviseur die de weg wel weet te vinden. We hebben in Frank Rutten zo'n adviseur gevonden. Geen wollige teksten, recht toe recht aan, op maat toegesneden, en...... niet onbelangrijk..... tegen een acceptabele prijs. Hij heeft ons prima geholpen bij de keuze van een overlijdensrisicoverzekering. Een aanrader dus!!!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Levensverzekering aanvragen

Premievergelijking levensverzekeringen aanvragen