Tips over levensverzekeringen

We kunnen jou niet alleen helpen met het afsluiten van je levensverzekering. Je kunt ons ook vragen om advies over je levensverzekering. Met deze tips helpen we je alvast op weg. Deze tips kun je niet beschouwen als persoonlijk advies. Het zijn algemene tips om jou te attenderen op onderwerpen die wellicht op jouw situatie van toepassing zijn en waarover je aanvullend advies wilt.

Tips

Heb jij een levensverzekering nodig voor je hypotheek?

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Arvera is voordelig en eenvoudig. Het aanvraagproces verloopt in duidelijke stappen. Je levensverzekering is snel geregeld. En je betaalt maar € afsluitkosten.

Het aanvraagproces is nog eenvoudiger als je een overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten van iptiQ, Credit Life of Quantum Leben. Dat zijn 3 verzekeraars waarmee TAF samenwerkt en die vaak in de top 3 staan van goedkoopste levensverzekeringen. Je kunt met de online rekenmodule tegelijkertijd de premie van deze 3 verzekeraars berekenen en vergelijken.

 1. Online premieberekening maken
 2. Online kort aanvraagformulier invullen
 3. Offerte ontvangen via e-mail
 4. Online uitgebreid opdrachtformulier invullen
 5. Online gezondheidsverklaring invullen
 6. Polis ontvangen via e-mail
 7. Afsluitkosten betalen via iDeal

Waarom via Arvera je levensverzekering afsluiten?

 • Persoonlijke en deskundige hulp mogelijk via telefoon en Whatsapp
 • Meer dan 20 jaar ervaring sinds 1997
 • Lage afsluitkosten:
  • 1 levensverzekering: € *
  • 2 levensverzekeringen: € + € = € *
  • 3 levensverzekeringen: € + € + € = € *
 • Afsluitkosten achteraf betalen via iDeal
 • Geen maandelijkse kosten
 • Eenvoudig online traject
 • Snel geregeld

* De afsluitkosten betaal je per levensverzekering en niet per verzekerde persoon. Dus voor 1 levensverzekering met 2 verzekerde personen betaal je € .

Levensverzekering afsluiten voor maar € ?

Je betaalt bij ons maar € voor het afsluiten van een levensverzekering. Dat is veel minder dan bij anderen waar je € 150 of € 195 of zelfs meer betaalt. Onze lage afsluitkosten zijn mogelijk omdat Arvera geen grote organisatie is. En omdat wij verschillende kosten rekenen voor verschillende diensten. Wij bieden bijvoorbeeld geen gratis premievergelijking aan. Als jij zelf je levensverzekering hebt uitgezocht en je weet wat je wilt, dan betaal je ook alleen maar voor de aanvraag. Na het afsluiten betaal je bij ons geen maandelijkse kosten, zoals bij anderen wel eens voorkomt. Gratis overleg via telefoon of Whatsapp is altijd mogelijk.